REDUKSJON I BARNETRYGD – MANGE BLE KVALME…

https://www.tv2.no/a/10335046/   Bilde fra VG på nett.

Sumaya Jirde Ali, KRF, Abid Raja i Venstre og ja…de fleste som følte seg truffet og veldig mange andre fikk sine korrekte tær tråkket på. Husk da att dette forslaget er ikke rettet mot ynglende grupper bare, men vil gjelde alle.
Att det er spisset spesielt mye mot enkelte grupper skjønner alle og det sier og mannen bak forslaget.
Dette har mye med demografi og moderne tider å gjøre.
Det er «kunstig» å politisk tillate Afrikanere i mengder Norge f.eks, og det hadde ikke skjedd år 1800 f.eks.
Hvorfor skulle det det ? I enda tidligere tider har Europa vert reddet av middelhavet og klimatiske forhold, samt stammer som nok ikke hadde sett seg tjent med rare innvandrere på sine jaktmarker.
De kommer hit å lider av vitaminmangel fra en mørk hud som ikke er tilpasset lite sol lys, og har en evolusjon tilpasset helt motsatte forhold enn oss.

Påskuddene er asylsøknader eller kvoteflyktninger. En del av det er berettiget nok, så att det er mennesker som flykter fra reel krig. Det meste av volumet er ikke fra områder med krig.
De ekte flyktningene bør mest mulig hjelpes nærmest mulig eget hjemland, å fysisk ta dem inn i land langt bort koster mye og løser ingen verdensproblemer i det hele, for dette går ikke bort med 60 millioner på flukt der økonomi og overbefolkning er de egentlige grunnene til att konflikter bryter ut. Selv 2.verdenskrigen var egentlig en ressurs krig.

Med oppfinnelser som fly, raske skip og uansvarlige populistiske politikere som har sagt att vi skal banke runde baller inn i firkanter om vi så skal grine alle sammen, fortsetter en hensiktsløs ressurs sløsing. .

Alle vet att dette ikke er » de og oss», det er mer sammensatt enn som så, og har først med en ukultur i enkelte kulturer og gjøre som går på å skamløst raske til seg fordeler uten dypere tanker, som støttes fra NAV som og er en » unaturlig oppfinnelse» når den missbrukes som en finansieringkanal for og gjøre barnefødsler om til familiebedriften.
Den oppegående del av befolkningen kanaliserer penger til noe som egentlig ikke er selvgående, slik att det kan fortsette.
Dette i kombinasjon med å gjøre barnefødsler til en inntekt,er det som ligger bak forslaget om å sette grenser på støtte til det å lage unger som ett prioritert prosjekt i familien uten mye andre tanker enn på kortsiktige stønader for å kutte alle svinger. Så en slipper jobbe eller ta ansvar antar vi da automatisk.
.
Men som sagt, regelen vil gjelde meg å deg og. Forslaget er rimelig og det er logisk att noen kom med det nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.