KUTT ALL U-HJELP OG REVIDER METODENE !

«De-er-alle-presidenter i-land hvor folk sulter. De får millioner i norsk bistand og vil ha samme luksusfly som-Beyonce.»

For få år siden brukte Norge flere hundre millioner kroner på å slette landets gjeld. Nå øker gjelden kraftig igjen, og for å finansiere luksusflyet og fire andre fly tar Zambia nå opp lån fra Russland.

He»hoped that the bilateral cooperation between the two countries would be escalated to another level». sier regjeringstalsmann i Zambia, de håper på att sammarbeidet kan løftes til enda nye høyder. Oversatt, sende mere penger som idiotene kan bruke på seg selv til dyre biler fly og kokain.
Når bistand ble opprettet for første gang trodde nok naive Nordmenn att bare de fikk en mulighet til å hjelpe seg selv….ja, så skulle ting bli bra og landene deres utvikles. Når lærer vi, og med hvilken moralsk rett bruker administrative mennesker i regjeringen andres penger slik?

https://www.aftenposten.no/verden/i/L07n1R/

Mikropartiene burde sparkes ut av regjeringen :
Regjeringen foreslår å bruke 37,8 milliarder kroner på bistand til 82 forskjellige land neste år, en kraftig økning fra i år, og noe som ble tolket som en gest til Kristelig Folkeparti for om mulig å lokke partiet inn i regjeringen.

Lekkasjen fra statsbudsjettet kom fra Venstre, og skjedde tilfeldigvis samme dag som KrF-leder Hareide skulle fortelle landsstyret i KrF om han ønsket at partiet skulle samarbeide med dagens regjeringspartier eller med Ap.

Fra Documents artikkel:
UDs kommentar er en hån mot norske skattebetalere som har vært tvunget til å finansiere denne bistandsfesten, hvor norske myndigheter har strødd rundt seg av vår felleskasse til noen av verdens mest korrupte land som var de fulle sjøfolk.

Saken illustrerer på en pinlig presis måte hva Terje Tvedt kalte godhetstyranniet, hvis første bud er at det viktigste er å være god, og graden av godhet måles i denne sammenhengen i størrelsen på bistandsbudsjettet. Hva bistanden går til er ikke så nøye.
Sitat slutt.-

https://www.document.no/…/norge-har-kastet-milliarder-pa-z…/

Blogger Helge Dahl sier dette :

«Dette er RAN mot meg, deg, din familie, min gamle mor og far, bestefar som ikke lever lenger, mor våre barn, barnebarn, hunden og katten…ALLE og det pisser meg av. IKKE bruk andres penger selv om dere har de lange fingrene ned i felleskassen politikere !
Disse pengene blir ikke redevist for slik som industrielle prosjekter, eller ett dyrt veiprosjekt. Man bare hører etter hva sjanglende idioter i EU toppene mener, for det har noe og si om dere kan få feite jobber i samme korrupte organisasjon senere.

De landene som har kommet seg ut av fattigdom har ikke mottatt eller nesten ikke mottatt hjelp, Kina, India, Malaysia, Indonesia og mange flere.
Disse såkalte Afrikanske lederne viser de ikke har moral eller ansvar til å få styre penger i det hele. Om det er dumskap fra omgivelser eller genetisk får andre debattere, vi har bare observert resultatene i mange ti-år og de er ganske konsistente. Ikke ta pengene våre og kast perler til svin slik som her. Skal noe gjøres i ett slikt land må den lokale regjeringen overstyres helt og holdent. Til det lar seg gjøre er det bedre å la ting skje naturlig, la dem ordne opp selv slik Kinesere og asiater har gjort tidligere.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.