NEW ZEALAND ANGREPENE

 

Sumaya Jirde Ali går hardt ut mot «hvite menn» etter terrorangrep

Artikkelen; – Her begynner du med «hvite menn»-argumentet ditt igjen. Du er på samme nivå som provoserer og stigmatiserer, fikk hun til svar.
– Fenomenet «lone wolf» er for det meste befolket av hvite menn, jo. Å peke på fakta er ikke stigmatiserende, tvitret Ali tilbake.-sitat slutt.

Sumaya her uttrykker redsel for radikaliserte hvite menn. Klart de er farlige, like farlige som islamistiske radikaliserte menn. Bare att de hvite har hatt en tendens til å planlegge bedre og slik bli farligere og ha større slagkraft pr. person. .
Det du bør spørre deg selv om Sumaya og andre, er hvorfor dette skjer ? kan det være att mens dyngen av elendighet som har kommet fra islam, midtøsten og Afrika og som får svære kontinenter til å knirke i sammenføyningene, som både i Europa og USA, så blir slike som Sumaya redde og hopper opp på en stol når det klikker for noen individer ?

Man holder seg til lovlig debatt, de fleste av oss. Vi svelger sinnet og raseriet over politikere helt uten psykologisk eller sosial forståelse for det de gjør. Vi svelger fornærmelsene ved att hjelp vi gir blir møtt av primitivisme og plump kriminalitet. Vi svelger att «huset» vårt ikke bare må låses og att selve livskvaliteten blir forringet, men att ravende dumme gjenger stjeler og raner utenfor vinduet. Vi ser på att pengene våre går til hele familier som syns det er helt ok å ta, svindle og lyve seg til sikkerhetsnettet som NAV egentlig skal være.

De feste av tenkende mennesker er helt mot grov vold som virkemiddel. Men man må forvente att når det er så mye uvettige beslutninger fra politikere, FN, og fra innvandrerne selv, så skjer det selvfølgelig noe når strikken strekkes langt nok.
Det er ingenting merkelig ved det.
Vanlige mennesker har sagt det og forutsett at slikt vi skje i flere ti-år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.