HEGE STORHAUG SKAL KNEBLES

VIL KNEBLE HEGE STORHAUG

Hege Storhaugs analytiske og kritikerroste bok ble feil for antirasistisk senter. De vil hennes kritiske lys på islam skal tolkes som «hat», og andre slike ord som skal dytte berettiget kritikk ned i hullet der straffbare handlinger hører hjemme.
Så henvender man seg til FN….Er ikke vi i Norge ?

Legg godt merke til vår alles fascistiske fremtid om det er slik att sjanglende sullikker i FN/EU skal bestemme hva vi skal gjøre i Norge. Kan disse lunchende delvis korrupte folkene peke ut Norge på kartet ?
De har avslørt sin agenda i migrasjonsavtalen. Vi gir dem åpne dører via EØS og det er en avtale som Frp i det minste har sagt må reforhandles. For disse folkene må ikke få mer å si i Norge enn de allerede har. Tenk på det :

Stasstøttede anti rasistisk senter bruker pengene dine til å prøve å stoppe folk som sier noe kritisk om islam, og henvender seg til udemokratiske FN for å få hjelp til og overstyre Norske lover slik att Hege helst skal kastes i fengsel ?
Lykkes slike ting så har det lykkes takk være skattepengene dine og undergrave ytringsfriheten i god fascistisk tradisjon å stoppe kritikk av ett regime,/religion,/organisasjon, i dette tilfellet islam.
Videre tas det til en organisasjon (EU) utenfor Norges demokratisk fattede lover for å forsøke å få de folkene som ikke er valgt av noen i Norge til å presse igjennom sin vilje.
En skandale om slikt vinner frem.

Artikkel:
https://www.rights.no/2019/01/islam-boka-og-jeg-rapportert-inn-til-fn-bor-straffes-for-hat/?fbclid=IwAR0XTYC9Lk1R-nMV8LLhB3UkvwxsdrYl0HtrvaktPkRG37SIqPyHb400iDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.