SVENSKE ARBEIDERPARTIET TATT I Å SAMARBEIDE MED ISLAMSKE ORGANISASJONER

Dette er sjokkerende. Som i den verste Hollywoodfilm en kan tenke seg avslører den kjente forfatteren hemmelige skrevne avtaler mellom det Svenske arbeiderpartiet og muslimske organisasjoner. Avtaler om å implementere Islam i Svensk samfunn ! Husk att Svensk AP er dominerende og har vert i regjering mye og lenge.

SE VIDEOEN HER:
https://youtu.be/YlX-3a7fpIo

Steffan Torssell er en gravende forfatter mest kjent for en bok om Estonia havariet. Her kommer han med informasjon om nabolandet som får selv de mest desillusjonerte av oss til å måtte holde oss fast.

Sosialdemokratene i Sverige er det Svenske arbeiderpartiet. For de som ikke forstår så godt Svensk, så sier han b.la att Svensk AP faktisk inngikk en samarbeidsavtale mellom Sveriges muslimske råd, og det Svenske sosialdemokratiske partiet.(AP)

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_muslimska_r%C3%A5d
.

Det ble utarbeidet ett skriftlig avtale med en ramme på 5 år til og begynne med. På omslaget til avtalen står det «broderskapsbevegelsen». Det er sosialdemokratenes Kristne organisasjon som b.la mange andre også var med. Dette inkluderer også ministere, og de gjør ikke noe uten att statsministeren vet det.

Og hold dere fast….Det man kom til enighet om var, att man skal innføre islamske ideal i det svenske samfunnet !
Att man skulle utdanne ca. 2000 muslimer politisk, så de fort kunne inngå i det politiske systemet.
Videre var man enig om att islamske helligdager og skikker skulle innføres «i det Svenske systemet».

Som forfatteren sier i intervjuet så fikk ikke sosialdemokratene noe direkte igjen, annet enn tusener av antatt stemmekveg og ett langt på vei islamifisert land.
UTROLIG.

Brorskapsforbundet ( Broderskapsrørelsen) byttet navnet til «Tro og solidaritet»…for å imøtekomme denne agendaen. Forfatteren her opplyser oss og om att den Svenske erkebiskopen har sagt att veien til Gud kan like godt gå gjennom Mohammed, som Jesus…Akkurat det kildesjekker jeg ikke, det er i så fall ellevilt.
Derfor tenkte mange kristne att det var litt hipp som happ.

.
Forfatteren sier att de som sto bak dette nok trodde de gjorde noe godt,og kanskje glemte att det kunne skape noen problem…Han peker og på att muslimsk migrasjon til Sverige steg veldig rett etter dette, og har fortsatt å stige i årene etter.
Achmed al Ravi var en som var med i forhandlingene uten å være Svensk eller å bo i Sverige. Han ble ordfører i en organisasjon stiftet 1989. Federation of islamic organisazions in europe. En paraply for å samle alle muslimske organisasjoner i Europa. Laget av det muslimske brødreskapet fra Egypt. Disse samarbeider med Hamas og andre væpnede islamistgrupper.
Det er altså og anta att mye av innvandringen er kanalisert gjennom de samme muslimske organisasjonene i Sverige og Europa.

Han sier og att dette dokumentet finnes på nett men vær obs på att Svenske aviser som har lagt det ut har omskrevet det noe iflg. Steffan Torssell.
.

Han sier videre att i føringer skriftlig fra regjeringen til fylkene skinner dette dokumentet igjennom. Såkalte regjeringsbrev.
I disse brevene er ordet islamofobi nevnt. Videre sier han att organisasjoner som jobber for islamsk integrering i Sverige skal få statstøtte. De som er i mot eller kritiserer kan stemples som islamofober i henhd. til regjeringsbrevet, og kan ikke få statstøtte.
.
Han tar ett eksempel, en i røde kors sier han er skeptisk til islamsk æreskultur og slik de gjør med det. Kan kan islamofob «paragrafen» fra regjeringsbrevet virke, og organisasjonen kan miste eller trues med å miste statstøtte. Da vil organisasjonen tjene på å fjerne denne personen å sette inn en annen som mener noe annet. Slik forandres meningslandskapet, kulturen og politiske syn på alle plan i samfunnet.

Eksempel nr. 2 er fra virkeligheten. Under den store flyktningbølgen 2015 spurte en jurist i som jobbet frivillig i røde kors om man ikke heller burde se på om det var mulig å hjelpe alle disse folkene i landene der de kom fra, i stedt for å ta dem inn i Sverige, siden det var billigere. ?
Hun fikk da besøk av to representanter i ledelsen til røde kors med beskjed om att hun ikke måtte stille slike spørsmål. Hun måtte slutte, og hun tok livet av seg….Dette sjokkerer meg oppriktig og dette forteller forfatteren Steffan Torssell.

Svensk VG ( expressen) skriver:
Expressen.se kan nu berätta om en skriven överenskommelse mellan Tro och solidaritet och Sveriges muslimska råd, SMR, som skrevs redan 1999.
I dokumentet framgår det tydligt att Tro och Solidaritet ska hjälpa Sveriges muslimska råd att få inflytande över svensk politik. Man anger ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer.
I överenskommelsen står det:
«Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.»
De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska «aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder».

:
Oversatt til Norsk:
Svensk VG (Express) skriver:Expressen.se kan nå fortelle om en skriftlig avtale mellom «tro og solidaritet», og det svenske muslimske rådet, SMR, som ble skrevet i 1999.
Dokumentet viser tydelig at organisasjonen «Tro og Solidaritet» vil hjelpe Sveriges muslimske råd til å påvirke Sveriges politikk.
Et detaljert mål er angitt for hvor mange valglister over valgte sosialdemokrater som vil inneholde muslimer. Avtalen sier:»
I den kommende valgperioden skal muslimsk deltakelse i sosialdemokratiet utvikles, slik at: I 2002 skal det blant sosialistenes tillitsvalgte være muslimer på 15 kommunale valglister, 5 fylkeslister, og på stortingsvalglister i minst fem fylker. Begge parter skriver også i dokumentet og aktivt fremme muslimer for oppdrag i styre og komiteer». –

https://www.expressen.se/…/s-lovar-att-samarbeta-med-sveri…/

Tro og solidaritet, Svensk AP, ministere og regjering…Dette er rene DDR. Og det er sjokkerende. Men det kan og forklare noe av det mange reagerer på som galskap fra Sverige som aldri ser ut til å slutte. Det fins en hemmelig føring fra selve regjeringen, der sosialdemokratene og arbeiderpartiet deres har en agenda om å implementere og støtte islam i Sverige, for å sikre flere stemmer presser de, lager hemmelige avtaler.
Hvem snakket om å bygge en mur ?

Bildet kan inneholde: 1 person, briller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.